26 Septembar 2017

POSLOVNE VIJESTI


Wizz Air povezao Tuzlu sa evropom

Wizz Air povezao Tuzlu sa Evropom: U Basel za 10 eura
Prvih 149 putnika sinoc je iz Malmö u Svedskoj sletjelo na tuzlanski aerodrom cime je i otpocela realizacija redovnih linija na i sa Medunarodnog aerodroma u Tuzli, a vec 15. juna uslijedit ce redovne aviolinije prema Baselu te 17. juna prema Göteborgu.


Prvi putnici sletjel na Tuzlanski aerodrom
Prvi putnici sletjel na Tuzlanski aerodrom

- Tokom nekoliko posljednjih mjeseci Wizz Air je aktivno investirao u razvoj zrakoplovstva i turizma u BiH. Danas smo dosli do nove vazne prekretnice. Na vezu s Malmeom dugo se cekalo i s tri leta sedmicno za Malme najavljujemo ulazak niskih cijena u BiH. Nase prisustvo u Tuzli jos jednom demonstrira nasu posvecenost BiH i mi se nadamo daljem razvoju naseg poslovanja na ovom trzistu - istakao je sinoc komercijalni direktor kompanije Wizz Air Gyorgy Abran.

Wizz Air kompanija je najveci niskotarifni avioprijevoznik u centralnoj i istocnoj Evropi. Flotu cine 43 aviona tipa "airbus 320", iz 16 baznih aerodroma, koji s vise od 270 ruta povezuju 94 destinacije u 33 drzave.

POSLOVNI SAVJETI

Emocionalna inteligencija olaksava put do uspjeha

Da li znate sto je emocionalna inteligencija (EI ili EQ) i kako utjece na vas zivot? Mozete li kontrolirati svoje osjecaje tako da vam pomognu u ostvarenju uspjeha? Imate li emocionalnu inteligenciju za uspjeh? Postoje brojni tekstovi o emocionalnoj inteligenciji i nacinu na koji vam moze pomoci u osobnom i poslovnom smislu. No sto je u stvari emocionalna inteligencija? Emocionalna inteligencija je sposobnost prepoznavanja, shvacanja i upravljanja

VIDEO GALERIJA


Proizvodnja - Mjenjac brzina

Proizvodnja buducnosti

Proizvodnja - Mobilni telefoni

Proizvodnja - Mini Coopernaslovna | o nama | vijesti | tenderi | cjenovnik | kontakt 
Copyright (c) www.bhfirme.com 2008. Sva prava zadrzana. Developed By www.oxydsoft.com