15 Decembar 2018


 Helioplast Gracanica otvorila novi proizvodni pogon
Helioplast Gracanica otvorila novi proizvodni pogon
Petak, 21 Mart 2014

"Helioplast je postao dio strategije RPC grupacije i njihovog razvoja, a sada ce se ukljuciti i u okvir njihovog programa pod nazivom 'Program - 2020'. Oni su sada vecinski vlasnici kompanije Helioplast, ali ostaje i u vlasnistvu porodice Helic iz Gracanice", izjavila je Feni referentica nabave i prodaje "Helioplast" Gracanica Nerma Isakovic.

Kazala je da je cilj ove svecanosti obavijestiti sve kupce i poslovne partnere o novostima vezanim za akviziciju izmedu Helioplasta i RPC grupacije.

"Zelimo da kupci i poslovni partneri znaju da se nista nece promijeniti sto se tice medusobnih odnosa i da menadzment i upravljacka struktura kompanije ostaje", pojasnjava Isakovic.

Energoinvest  u Iraku !
Energoinvest u Iraku !
Nedjelja, 27 Oktobar 2013

16
Energoinvest isporucuje opremu za trafostanice u Iraku

Kompanija Energoinvest na zadovoljstvo investitora KRG uspjesno realizira projekt na trafostanicama u Erbilu, u Iraku. Investit

bh firme veliki poslovi !
bh firme veliki poslovi !
Petak, 26 Juli 2013

Bh. firme na sajmu u Njemackoj ugovorile poslove od tri miliona eura
Predstavnici kompanija iz BiH su na najvecem medunarodnom sajmu industrijskih tehnologija u svijetu Hannover Messe (Njemacka) obavili vise od 200 poslovnih razgovora i primili narudzbe u vrijednosti oko tri miliona eura.
Bh. firme na sajmu u Njemackoj ugovorile poslove od tri miliona eura


Nedjelja, 2 Juni 2013

Wizz Air povezao Tuzlu sa evropom
Wizz Air povezao Tuzlu sa evropom
Nedjelja, 2 Juni 2013

Wizz Air povezao Tuzlu sa Evropom: U Basel za 10 eura
Prvih 149 putnika sinoc je iz Malmö u Svedskoj sletjelo na tuzlanski aerodrom cime je i otpocela realizacija redovnih linija na i sa Medunarodnog aerodroma u Tuzli, a vec 15. juna uslijedit ce redovne aviolinije prema Baselu te 17. juna prema Göteborgu.


Prvi putnici sletjel na Tuzlanski aerodrom
Prvi putnici sletjel na Tuzlanski aerodrom

- Tokom nekoliko posljednjih mjeseci Wizz Air je aktivno investirao u razvoj zrakoplovstva i turizma u BiH. Danas smo dosli do nove vazne prekretnice. Na vezu s Malmeom dugo se cekalo i s tri leta sedmicno za Malme najavljujemo ulazak niskih cijena u BiH. Nase prisustvo u Tuzli jos jednom demonstrira nasu posvecenost BiH i mi se nadamo daljem razvoju naseg poslovanja na ovom trzistu - istakao je sinoc komercijalni direktor kompanije Wizz Air Gyorgy Abran.

Wizz Air kompanija je najveci niskotarifni avioprijevoznik u centralnoj i istocnoj Evropi. Flotu cine 43 aviona tipa "airbus 320", iz 16 baznih aerodroma, koji s vise od 270 ruta povezuju 94 destinacije u 33 drzave.

bh firme u Moskvi
bh firme u Moskvi
Nedjelja, 2 Juni 2013

Na forumu ucestvuje 27 kompanija iz Bosne i Hercegovine,medu kojima i Grupacije MIMS, izdavaca Oslobodenja, koju zastupa Mujo Selimovic, generalni direktor, predstavnici Agencije za unapredenje stranih investicija u BiH (FIPA), Vanjskotrgovinske komore BiH, Privredne komore Ruske Federacije, kao i predstavnici vise od 100 ruskih kompanija.

 
1
  
 ...
 naslovna | o nama | vijesti | tenderi | cjenovnik | kontakt 
Copyright (c) www.bhfirme.com 2008. Sva prava zadrzana. Developed By www.oxydsoft.com